Wednesday, July 2, 2008

~ GUINEA PIG ~


ALOLOLOLOLOLO.....cumilnye natang ni....alahai....
name die guinea pig.. die besar sket dr hamster..
ni natang yg akan aku bela tak lame lg..
tp mane nk cr eh? aku tgk kat midvalley, kecik jer lg..bapaknye mahal..
adeeehh....
anybody can help me?plzzzz.......

12 comments:

Little Bookworm said...

Yg u tgk kt mid tu how much? kt uia kdg2 ade gk org dtg jual hamsters and guinea pigs nih time bazaar atau convo. tak sure how much, tp cm RM puluh2 je kot.

SYARIENARIFEN said...

KAT MV,KECIK JE..RM58..
MEMBER ADE JUAL.TP ARI TU TAK SMPT NK AMIK, DH SEDANG..RM 4+ LEH CONSIDER HG LG..

LaiNi said...

ni adek bradek babs ke? eekekke.. comel jugak. Tapi jenis ni susah nak jaga la.. antibodi dia lemah. jaga kena betul² jaga.

SYARIENARIFEN said...

BABS?VAVI?NO LA LAINI..DIE ADIK BERADIK HAMSTER GAK..TP DIE NI LEH MBESAR BAGAI JOHAN..HEHEHE

penyapubaru said...

rasa kat bangi murah kot

nnti aku tgkkkan

ko nak bapaknye ke anaknye?

SYARIENARIFEN said...

OHH KAT BANGI ADE EH..
LEH GAK..
NK YG DH LEH NGAWAN ARR..
LEH DPT BABY DIE..
HIKHIK...
TQ HANI..

eMMe said...

tadik atak gi mdvaley, tgk GP nih mamak mahal, tak jadi nak beli, letak balik, atak n atang balik dgn tangan kocong..hehehee...

SYARIENARIFEN said...

KT MV MMG MAHAL AR ATAK..
KECIK JE LG..DH 58 HINGGIT..
ADEHHH...

Little Bookworm said...

hai...kt uia hr tu ada bazar..ada la org jual hamster. murah sgt...yg besar rm18 je, species yg kecik plak rm25. sangkar and food pn dh ada jual...tp dh hari terakhir baru i tau ada gerai hamster tu. so sory sgt tak dpt gtau u earlier. nnt kalau time convo ada lg, u nk i inform u tak? :-)

Sembrol @Ryusgnal said...

tak samak ke pegang pig ni?

SYARIENARIFEN said...

LITTLE BOOKWORM,
NI GUINEA PIG..BKN HAMSTER..
DIE LEBEY BESOR DR HAMSTER..
NWEI, TQ..
BLEH GAK..KALO ADE JUMPE MANE2 KE..ADE KONVO LG KE..GTAU LA KITE EHH..
HEHE..TQ..

MAN,
UUISHH NI NAME JE GUINEA PIG, TP DIE ADIK BERADIK DGN HAMSTER..TIKUS..
BKN NATANG PINK EKOR PUSING2 TU..
HIKHIK..
TAK PERLU SAMAK LERR...
NWEI, SAMAT PERANTIN BARU MAN..

Joko & Jiri said...

hye berminat gn guinea pig ke? boleh dtg tengok dkat blog saye wwww.honeybunnybunbun.blogspot..