Monday, October 13, 2008

JIMBE2 RAYA BSAMA KAKSU...

assalamualaikum..

hehe.. tadaaaaaaaaaa.... ari tu aku jumpe kaksu... besh besh...pastu g jimbe2 kat bkt bintang..itu pun tak tahu nk g mane dh...itu je dkt kan..hee..mmg enjoy giler...kaksu ni actually dok swiss. raye thn ni br die blk mesia...tu yg aku kene gak kidnap kaksu..hehe..susah btol nk jumpe akak vvip ni..hehe...nwei, hepi besday kaksu sayam..muuahh....





so ari ahad tu, 12 oktober 08, kitorg g la dr jw marriot htl, kl.. jln2 g msk bb plaza.. then tembus kuar tepi low yat.. nk g sevey tmpt bowling..ingat kat bwh tu ade lg..upenye tutop dh... then trus la kami menapak ke times square..so sane ade bowling..so nmpknye utk gath, xtvt tu akan wat kat ts la senang...

lps tu jenjalan cr kasut kaksu..tp tak jumpe sbb kaki kaksu kecik sgt la plak..saiz 3..adehh..kecik cumilnyee...



jln2 lapa n haus....pastu trasa nk mkn sushi...so, gerak2 khas ke sushi king kat tingkat 5...jenuh btol mcari..dh smpei ground floor, naek atas blk..huh...aku kalo msk ts, mmg sure penin la..adehh..kat sushi king, ini yg aku mkn..hehe..sedap..yummyy....











peyut dh kenyang..so bjalan2 kuar..lepak tepi kejap..irup udara segar..
segar la sgt..ekekeke...




kaksu, jom naek monorail nak..tak penah naek lg ni..akakakaka..lawak2..naek la monorail plak...dr stesen apo tah kat ts tu..pastu bent kat stesen bkt bintang..wakkaka...satu stesen jo...punyo la dokek..lalalalala...lawak2..





sekian la tamat jimbe2 raya bsama kaksu sayam..hehe..nant tgu pak karok raya bsama kaksu ujung mgu ni..lilalilalilalila...hahahahaa...beshbesh...pasni susah dh nk jumpe kaksu...adehh...

peace (^.^)_v

6 comments:

BukiTiLMu ( BI ) said...

nak sushi
nak sushi..

bile banje dour lak kak?

hehe

;D

Azhar Abdullah said...

weih..apa pasal sekarang dah takde conference macam dulu2...malam2 je sembang2...Kaksu balik sini ke Na?Dah tak duduk mana tu...?

SYARIENARIFEN said...

KAKSU MASIH DOK SWISS UNKEL..
CUME RAYE THN NI JE DIE BLK..
NOW TGH BCUTI LA TU...
RSNYE NOW DIE ADE KAT CHERATING KOT..
TAK PUN JB...
KALO TAK SALAH ARR..

CONFY?HA TU LA..
UNKEL BUKAK LER SATU..
HEEE....

SYARIENARIFEN said...

DOUR..JOM2..MAMAM SUSHI..

HEE...

Suria said...

ehh..kaksu..vouge gitu..anak2 dia takde ke?..dia blk raye perak eh?

kimsalam le kat dia ek..lama tak sembang2..

SYARIENARIFEN said...

ANAK2 DIE TAK BLK..SORG TGH STUDY KAT US..SORG PLAK CUTI KEJAP JE...KALO IKUT BLK PUN, NANT DIE BLK SANE SORG..MCM TAK BESH PLAK..SBB TU TAK IKOT..

ACIK, MAYB KOT..ESOK MLM G KAROK DGN KAKSU..

EEEKEKEKE...

KIDNAP KAKSU LG...HEE...