Thursday, November 13, 2008

slmt hari KHAMIS


assalamualaikum...

hye.. jumpe lg kite ek..
aku sbnrnye blur tak tau nk post ape kat blog ari ni...
idea kering

tp kn... aku nk cite la...
idop ni kan penuh dgn mcm2 perkara..

now idop aku berubah sbb dia
aku ketawa sbb dia
cintaku hanya utk dia

wah wah wah...
ape kene dgn aku skang nih??
adehh....
lilalilalilalila

utk si dia

coz u akan dpt cinta yg u cari selama ni
eceeehhh......

i'm blushing rite now
huaaaakkkkk

hik hik hik

korg nk tahu tak, aku pun tak tahu nape
sejak akhir2 ni kn..
aku mepek ngidam nk mkn lak..

smlm aku ngidam nk mkn waffle
so aku g ar bli odw blk keje
dpt je wafle..
...uhhh...
sedap dan menyelerakan
kehkehkeh

ari ni plak
aku ngidam nk mkn nestum
mepek btol aku
sbb ape?
aku mcm tbau nestum plak kat opis ni
dh aku ngidam nestum
siyes!
mmg dh lame sbnrnye aku tak mkn nestum
last aku bli ms aku dok shah alam dulu ms study sane
adehhh

....alahai....
cmno ni arrrr..
den ngidam dh ni...

huaaaaaaakkkkkkk
ok la
aku pun dh tak tahu nk type ape dh ni
now aku rs nk blk koje..
heh

utk dear

utk sume
to my blog..
hehe
rajin2 la komen
okek

LOVE U ALL


animated graphics

peace (^.^)_v

5 comments:

Suria Azhar said...

angau...;P

SYARIENARIFEN said...

EKEKEKEKE...


WWWWWEEEEEEEEEEEEE...........

sarilhafiz said...

semua benda ngidam.....sesuatu.....

Rifaie said...

sedap lagu kt blog u.. kene je ngan tajuk..

SYARIENARIFEN said...

HIKHIK...

:">