Wednesday, November 5, 2008

Tag : Jujur

AKU D TAG OLEH HANI!!!!!

ape ke klaka je name tag ni.. hehe...

sape la yg wat...adehh...
dh la mcm lawak je aku nk amik pic sorg2 kat opis..
ye arr..satu nk kene kaver line.. satu nk posing lawa2...
ekekeeke..semal dh ni...

so.. ni pic aku br kejap td yg selebet....



Law & Order!

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.
2)
DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.

3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5)
Tag 10 people to do this



mari kita lihat sapa yang kena!!!

> anazwaheedy
> KCismail
> Emme
> sLipar
> Mizz_Teapot
> Dour
> Chaddy

> EmirFaez

> Aliamaisarah
> Suke2aku

KEHKEHKEH
SO,
anda BERANI ka tidak???

IKOT SUKE AKU!!!
aku nk tmbh 1 lg tag..hehe

> papa myra

animated graphics

peace (^.^)_v

4 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

salam syina....

tag ek? heheh touch n go tak ada ker? bayar tunai ker....hehehhe

SYARIENARIFEN said...

AHAK AHAK..

CIK YANIE NI SALAH KOMEN TAG NI..

HEEEE....

SILA BYR KAT KAUNTER DPN EH..

HEHE

sarilhafiz said...

zzzzzz
weh Na kau tak tag aku nyer blog pun.... tak nampak pun...

saje jer nak kan????

nak kena nih

SYARIENARIFEN said...

OHHH LUPE SAYAM AKU SORG NI..

EKEKEKEE..JAP2..ALOLOLO...

OK AKU TUKA 1...HEHE..SIAP SEDIA UTK D TAG!!!!!