Thursday, March 4, 2010

Lelaki Curang Miliki IQ Rendah???!!!!


anybody?? comment plz.....

btol ke spt ape yg d perkatakan? ni keratan paper smlm ke kelmarin tak salah.
me jumpe org post kn kat fb. so me nk kongsi kat sini..
ape kate anda2 sume ttg ini?



peace (^.^)_v

2 comments:

Aziri Pauzi said...

Salam kak.

Gua budak baru blajar blogging ni. Bnyak lagi gua tak taw.

anyway, gua tgh buat study sket ttg "lelaki curang IQ rendah". And rasa nak menulis sket ttg isu tu. tup2 gua terserempak dgn blog akak.

erm. xpelah. nanti kalu entri gua dah siap, gua follow up balik dengan akak. nak mintak pendapat dan pandangan sebenarnya. Coz, entri tu pun dari tahun 2010 kan. so.. maybe outdated sket la..

pepehal pon, ni blog gua yang memang cikai abes. sudi2kanlah.

totallymejah.blogspot.com

trimas!

SYARIENARIFEN said...

WSLM..

A AH.. ENTRY NI LAME DH..

AKAK DH LAWAT BLOG AZIRI DH.. SIMPLE.. MENARIK..

SBNRNYE BIAR BLOG KITE SIMPLE.. AGAR MUDAH UTK ORG BACE.. TAK BYK YG ADE PUN TAKPE CTU.. BLOG AKAK NI PUN TGK SABUT DH.. TGH MIKIR NK BUANG YG MANE.. HEHE..