Friday, February 18, 2011

Pabila Ben Ashaari Dh Follow

hye.. lame tak jengah sini.. lps luahan rasa tempoh hari.. huhuhuhu.. nk tahu mende ape yg bile aku bukak je blog ni kn, tudiaaaaa.. tpandang sesuatu.. hahahahahahaa...

Pabila Ben Ashaari Dh Follow blog aku..

abes la.. rs tketar2 jari nk menarip.. menaip.. adoi..

otai tu.. oppp boshhh.. hehe.. segan pun ade.. ye la.. kite ni just rakan blogger yg tak seberapa.. abg ben tu super duper blogger.. tgk je follower kat blog BEN ASHAARI dh bape tgk.. kula2 mate aku.. bile la nk capai cmtu kn.. seratus pun blom lg.. tp, aku rs btuah kerana mpunyai rakan2 yg sedia sapot aku dr blkg.. nk plak dh tambah lg sorg.. abg ben.. pewwwiiittttt..

idea.. idea.. idea tu penting dlm sesuatu penulisan.. dulu, aku rajin berkarya. mcm2 aku ltkkan d sini.. bile dh ketandutsan oii.. salah tu.. ketandusan idea, mula ar.. pakat sengeh sorg2.. tmenung la.. tgk sane tgk sini.. byk mende2 lame dulu aku selalu post kat sini..

cthnya :

- plat kereta [ plat2 kete yg menarik aku jumpe ms aku memandu - *dont try this okek ]
- anak-anak [ diorg sume dh takde dh, sedey.. sobsobsob ]

kalo cite bab kisah lame2 ni.. mau nangis guling2 aku kang.. blom msk bab baharom lg.. errmmm.. tp skang ni aku dh ade zifi.. pengarang jantung.. kisah zifi ja aku tak mskkan dlm blog lg.. sbb byk kisah zifi aku ltkkan d FB aku.. nant ade kelapangan, aku akan kongsikn dgn semua.. kisah zifi, kucing yg sangat manja + menade2.. hehe.. mcm tuan die..

bbalik semula kisah abg ben.. aku tpk, mcm mane la die bleh ade follower byk2 gitu.. bkn ade ape menarik pun.. ( senyum2 kat abg ben >_< ) tp, die buleh menarik minat ramai rakan2 utk mengikuti blog beliau.. gaya penulisan yg sgt simple.. tp ade mesej yg buleh d smpeikn dlm setiap penulisannya itu..

kalo nk d ikutkan, kenal blog abg ben ni lame dh.. seawal aku reg fb ni, aku dh add abg ben.. mayb ms tu tak seramai skang ni.. dan penah kene remove dulu oleh abg ben.. uwaaaaaaa.. sedey2.. sobsobsob.. hingga sbb kesibukan aku dlm mengejar cita2.. jarang ngadap blog ni.. hingga lupa pd semua.. aku kembali btemu abg ben di FB adik aku : Niq Afnan : tu aku sertakan blog die utk kunjungan kalian.. lps pd tu, aku kembali follow.. aihhh.. sadis je bile dgr kisah ni. huhuhuhu.. tp takpe.. talian silaturrahim takkan terputus.. insyaallah.. kini aku kembali mengikuti blog abg ben..

i follow u... hikhik..

nant ade ms, aku kene godek kembali blog aku ni.. rs ade mende yg patut d buang, n ade mende yg patut d kekalkn..

tq to all yg sapot aku dr blkg.. dlm diam tak diam.. nk bape tahun dh eh blog aku ni.. aihhh.. jap2 tgk blk.. ha.. aisshh.. nk 3 tahun dh blog ini.. hehe.. >_< alhamdulillah..

nant aku kembali lg.. didaaaaaaaaaa.. muahmuah..





peace (^.^)_v

1 comment:

darxniq said...

huyooooooo....hahahhahaha