Wednesday, June 15, 2011

Terima Kasih Segalanya.. ( Aku Tgh Emo Ni )

buat seorang teman yg berada nun jauh d sana..

teman..

sekali lg aku coretkan sesuatu d sini buatmu.. aku tahu mungkin kau akan sadari.. atau mungkin tidak..

errmmm.. mmg benar aku tlh lama tidak mjenguk mu.. malah untuk btanya kabar.. aku sibuk.. dan dikau jua.. cuma perbedaan kita.. engkau telah ada empunya.. dan aku tidak..

teman..

aku tidak kisah pun jika dikau sudah berpunya.. kerna itulah yg buat aku gembira.. kerna aku tahu, dikau akan gembira.. dan aku d sini tersenyum melihat kegembiraan dikau..

cuma yg tidak selesanya bg aku, dia seakan tidak selesa dengan adanya aku d situ.. sedangkan bukan dia tidak mengenali aku.. dan rsnya aku tlebey dahulu mengenali dikau..

tp tak mengapa.. itu mmg hak dia.. dirimu hak dia.. dan bukan aku.. cuma yg aku tidak selesa, tidak perlulah dia menunjukkan kpd semua yg lebey tepatnya kpd aku.. dgn mbalas komen2 yg tlh lama blalu d antara aku dan dikau.. bg aku, semuanya bagai jenaka.. tidak matang sungguh..

teman..

aku tkejut sbnrnya pabila mendapati dikau menambah aku kembali sbg kenalan mu.. kerna aku tidak langsung menyedari bilakah dikau membuang ku sbg rakan mu..

dengan alasan, tak sengaja..

bg ku, takpe la.. nk wat cmne kn.. daku tetap menambah kembali dirimu sebagai rakan ku.. kerna bg ku, mmg kita tiada masalah.. tiada perkara yang buleh mbuatkan hubungan kita putus.. sebagai sorg rakan..

tetapi..

aku dikejutkan kembali.. tidak lama mana pun.. hanya sehari selepas itu.. dikau tidak lg sbg rakan ku.. ohhh.. begitu sentap ku rasa.. ermmm.. mungkin alasan 'tidak sengaja' tidak buleh di guna pakai lg.. nk wat cmne kn.. aku ni pun siapalah buat mu.. mungkin sebagai rakan.. mahupun sahabat.. tidak layak.. apatah lg.. sbg adikmu..

teman..

ayat terakhir ku titip buatmu..

SALAM.. DEL ME AGAIN.. ERRMM.. NMPKNYA MMG BTOL ABG NK BUANG ME.. ORAIT.. ME MINTA MAAF IF ADA SALAH SILAP.. TQ FOR EVERYTHING.. TQ SBB SUDI JD KWN ME.. TAKE CARE..

maafkan aku, kerna selepas ini, tiada lg kisah d antara kita.. akan ku simpan di nurai ini, kenangan antara kita.. hingga akhir nant..

kerna akulah camar yang patah sayapnya..

salam sayang.. selamat tinggal..

peace (^.^)_v

No comments: