Friday, February 21, 2014

Setelah sekian lama?? 2 tahun baru kembali ke sini?? Phewwwwww

Assalamualaikum..

Hye.. Selamat petang..

korg sume pe kabar? peerrrggghhhhhhhhhhhh ayat skema!!!

tu la sape suh dh lame tak jenguk blog.. haaa padan dengan muke aku.. dh blur tak tau nk type ape.. miahahahaha..

Rundu gile nk menulis d sini.. lame kot tinggal.. last post 19/08/2012.. arini?? 21/02/2014..

hahahahaha.. bapak lame gile.. dalam lame gile aku tglkn blog ni tanpa ape2 posting, ade juga yg sudi dtg jenguk ke sini.. tq sgt2.. sayam korg sgt2 tau..

nmpknye mcm aku perlu kembali menulis d sini.. sekadar berkongsi..

kemane aku mhilang selama ni? hahahahahaha.. ade je.. aku on kt fb je byk.. smpei lupe blog.. hihihihi.. xpe.. lps ni in shaa Allah aku akan rajinkn diri update smule blog ni.. sian die kena tgl.. hukhuk..

mcm2 cite ttg aku yg mungkin korg tlps.. mcm2 perkara baru.. mcm2 cerita baru.. mcm2 pengalaman baru.. tp biar la.. kita mula semula hari ini.. dgn cerita yg selanjutnya..

mungkin aku akan ubah smule design blog ni.. nmpk oldiest sungguh la blog ni gamaknye.. hahahahaha.. mcm2 ade kt dpn ni haaa.. kang korg nk loading lame plak.. aku akan cube meminimumkn dpn ni nant.. biar yg penting2 je ade ork.. ke gone?

nmpk mcm byk keje je kene buat kat blog ni.. takpe syina.. pelan2 oke.. :D

wokeh all.. smpei sini dulu.. nant post len nyusul kemudian.. mishyu all.. muahmuahhh..

*SIYESLY AKU MCM INGAT2 LUPE CMNE NK UPDATE BLOG!! MIAHAHAHAHAHA HEELLLPPPPPPPPPPPP..

~syarienarifen~

4 comments:

cikorked said...

lamanya xblogging hehehe btw salam perkenalan

SYARIENARIFEN said...

TAU XPE.. LAME GILE KOT..
SALAM PERKENALAN JUGA.. :)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Dah bersawang pun blog nie ... :d

SYARIENARIFEN said...

SIOT JE.. HAHAHAHA