Friday, July 25, 2008

HP yg penah aku gune...

hye all.. aku sbnrnye blur tak tau nk up topik ape lg kat sini.. so aku pilih utk ltk topik, HP ape yg penah aku gune mula dr thn 2000 hingga la kini..2008


nokia 3310
ni adalah hp kedua actually yg aku guna..tp yg ni mula2 aku bli dgn duit aku sendiri.. wahh.. time tu bese la kan...student..br dpt duit pinjaman blaja kan..hehe..tp hp yg mula2 aku gune dulu ingat lg.. die takde simkad..tp just install ke ape tah line tu dlm hp..ms tu plak hp bapaknye bagak besor..mmg stok baling hanjing ler..arial die lak siap leh tarik...aku nk up pic pun, cr2 dlm tenet, tak jumpe lak pic die...hurrrmmm...


nokia 3315
hp ni plak aku ada gune..n masih gak gune..sbb?? rembat gune hp adik aku..hahahah...die blk asrama, aku gune la kejap...heeee...


nokia 3350
ni plak hp ke dua yg aku bli..ni hp yg paling aku sayam..sayam gile2 arr..nk tdo je mest kene men game dulu...game ape tah ms tu..link 5. ha...aku kene menang dulu, br leh tdo..adehhh..siyes aku sayam gile hp ni..tp..alahai..tpaksa jual dulu..sbb?aahh malas nk pk..wat skt pale otak aku jerk..

nokia 6510
ni pun salah satu hp yg aku minat...leh jd hp kesygn aku gak..sbb ape aku suke hp ni?sbbnye ape ehh...sbb die kecik..then ms tu la..leh save no dlm hp..pastu msg plak leh simpan byk.....


nokia 1110
ni hp emergency aku dulu..penah gune..murah mmg murah..adehh....apekan daya...ms tu tpaksa gune hp ni...alahai...sedey btol...


nokia 3200
hahahaha....ni plak hp berkamera yg ptama aku gune..sbb ape?aku tgk hp ni unik..keypad die bulat2.comey lak aku tenok...


nokia 3210
hp yg tahan lasak!! itu yg bleh aku kata..sbbnye?jatuh tangga kedebak kedebuk..dh jd cm jingsaw puzzle pun, bile cantum blk still bleh gune lg..besh woooo....siyes...cume die agak besor sket arr...hehe...
n-gage
n-gage pun aku penah gune..besh gune hp ni sbb??dpt men game!!!! hahahaha...ms tu aku suke men game the sim...ttonggeng2 la aku dok atas katil..leka men game...besh besh..lps tu plak uniknye hp ni kan..bile oncall, kite ckp, kene sengetkan tipun tu...mmg nmpk pelik...hehe

nokia 6600
ni la hp yg sangat2 sangat la sangat aku sayam...n now aku masih gune lg hp ni...sbb ape?sbb aku sayam arrr....aku minat hp ni..mcm2 hp ni dh bg jasa pd aku..byk pic aku amik dr hp ni la..alahai...hp ni cm bese..leh men game..leh bw msk software yg aku nk..leh dgr mp3...eh mcm2 arrr....even rosak pun, sanggup g anto repair...sayamnye pasal la..hehe...

korg leh tgk kan...dr dulu lg mmg aku gune nokia...ade gak cadang nk beralih arah pd jenama yg laen...tgk la dulu..ade duit lebey, aku bli arr...huhuhuhuu.....

2 comments:

eMMe said...

pas nih ape plok?hahahhaaa...

dina said...

go sony go...hikhikhik