Wednesday, August 6, 2008

Ape Punye Org la Weeehhhh....!!!!

aku tgh bengang ni.. tibe2 ade la one guy tu tegur aku kat ym.. tibe2 cr pasal plak dgn aku.. kate mcm2.. kate aku wat citer kat aunty die la ape la.. kejadahnye ko??? tibe2 nk cr pasal.. pastu dan dan kate takmo maafkan aku.. aku makin la pelik.. ape pulak la salah aku yg ko smpei kate tak maafkan aku?? kang mule aku sumpah seranah kang tak pasal je.. lps tu selidik punye selidik, die tanye aku ni sape?? then tgk salah org.. lps tu kate maaf pun tidak.. then kate aku pun same mcm org tu.. eeiii sktnye ati aku... rs nk sepak2 je.. ko ingat ko tu sape?? aku tak wat pape tuduh mcm2... budus la wehh... siap kate awak jgn nk buat2 cite kat aunty saye ye.. kejadahnye.. ko ingat aku ni ape?? hey aku tak heran la ko tu sape!!! blaja tinggi2 pun tak gune. org mcm ko tu, dok dlm utan lg bagus la!!!!! tak yah kawan dgn sape2.. huh..

2 comments:

LaiNi said...

ko x kenal dia langsung ke? erk... camana dia dapat id ko lepas tu dgn nekadnya dia chat ngan ko. apa jenis org ar.. pelik~~!!

SYARIENARIFEN said...

AKU PENAH BORAK DGN DIE SKALI JER..THEN TIBE2 DIE TEGUR AKU ARI TU...UTK KEDUE KALINYE...THEN MRH2...AKU PUN PELIK ARR..TIBE2 JE MRH AKU..MANE AKU TAK HANGIN...